Nässelpulver

Pris:
255 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1309622
Delbetala från 15 kr/mån Mer info
Typ:
Nässelpulver 1kg
Antal:
Finns i lager
Nässelpulver kallar vi för landbackens motsvarighet till alger. Det är en för nässelpulvret mycket passande beskrivning, då den innehåller för kroppen väldigt många nyttiga ämnen. Vårt nässelpulver innehåller blad från Europeiska nässlor som har torkats skonsamt i rums-temperatur. Denna torkningsprocess är nödvändig för att bevara vitalämnena på allra bästa sätt. Nässlan innehåller cirka sjuttio vitala ämnen!
 
Produktegenskaper
Nässelpulver har som sagt ett mycket omfångsrikt innehåll vad gäller nyttiga ämnen. Den har en ytterst blodrenande effekt, och är ett allmänt stärkande medel för hela kroppen. Förutom att vara mycket basgörande/avsyrande innehåller den även myrsyra som har en infektionshämmande effekt.
 
Användbara tips
Du kan med fördel blanda nässelpulvret med till exempel grapefruktjuice eller annan dryck för att dämpa dess relativt framträdande smak. Använd gärna mixer eller shaker för att på bästa sätt blanda pulvret i din hälsobringande drink!
 
Användning
Nässelpulver innehåller nära på alla de vitalämnen som ammande/ barn/gravida/vuxna behöver. Den är således en väldigt effektiv näringsbärare inom alla målgrupper. Vidare reducerar den kraftigt mensflöde, värk, motverkar kadmiuminlagring och normaliserar thyroideafunktionen samt körtelstorleken. Nässla stimulerar mjälten till återgående storlek på grund av blodrening Den motverkar grå starr – håller ögonlinserna rena, motverkar förkalkning (egentligen förfettning) i ådrorna. Den ger vitare ögonvitor, stärker hår/hud/ naglar, klaffar/ådror/tarm/bukspottkörtel m.m. Nässlan rengör bindväv (kroppens soptipp och ökar på så viss rörligheten) & är också stimulerande för hela mag/tarmkanalen till stabilare och jämnare funktion.
 
Innehåll
Riktigt med klorofyll, men också, bland annat, kiselsyra, järn, kalcium folsyra, aminosyror, magnesium, myrsyra, serotonin, acetylkolin, glykocider, flavonider, mangan, steroider, provitamin A och C-vitamin samt B-vitaminer i för kroppen lättupptagliga former.
 
Kuriosa
Vi människor klarar oss långt på att lära oss använda det som finns i vår vilda omgivning. Ät efter din latitud och ämnesomsättning (som kan ändras efter hand).